Operacions múltiples

Aplica la mateixa fórmula a cel·les diferents, però amb diferents valors del paràmetre.

Per accedir a esta orde...

Trieu Dades ▸ Operacions múltiples.

Aplicació d'operacions múltiples

Icona de nota

El quadre Fila o Columna ha de contindre una referència a la primera cel·la de l'interval seleccionat.

Icona de nota

Si exporteu un full de càlcul que conté operacions múltiples al Microsoft Excel, cal que la ubicació de les cel·les que contenen la fórmula estiga plenament definida respecte a l'interval de dades.

Paràmetres per defecte

Fórmules

Introduïu les referències de cel·la per a les cel·les que contenen les fórmules que voleu utilitzar a l'operació múltiple.

Fila

Introduïu la referència de la cel·la d'entrada que voleu utilitzar com a variable per a les files de la taula de dades.

Columna

Introduïu la referència de la cel·la d'entrada que voleu utilitzar com a variable per a les columnes de la taula de dades.

Redueix / Augmenta

Feu clic a la icona Redueix per a reduir el diàleg a la mida del camp d'entrada. Llavors és més fàcil marcar la referència requerida en el full. Les icones es converteixen automàticament a la icona Augmenta. Feu-hi clic per a restaurar el diàleg a la seua mida original.

El diàleg es minimitza automàticament quan feu clic a un full amb el ratolí. Quan allibereu el botó, el diàleg es restaura i l'interval de referència definit amb el ratolí es realça al document amb un marc blau.

Icona

Redueix

Icona

Augmenta