Defineix l'interval de la base de dades

Defineix un interval de la base de dades a partir de les cel·les seleccionades al full.

Només podeu seleccionar un interval de cel·les rectangular.

Per accedir a esta orde...

Trieu Dades ▸ Defineix l'interval.

Nom

Introduïu un nom per a l'interval de la base de dades que voleu definir, o bé seleccioneu un nom ja existent a la llista.

Interval

Mostra l'interval de cel·les seleccionat.

Redueix / Augmenta

Feu clic a la icona Redueix per a reduir el diàleg a la mida del camp d'entrada. Llavors és més fàcil marcar la referència requerida en el full. Les icones es converteixen automàticament a la icona Augmenta. Feu-hi clic per a restaurar el diàleg a la seua mida original.

El diàleg es minimitza automàticament quan feu clic a un full amb el ratolí. Quan allibereu el botó, el diàleg es restaura i l'interval de referència definit amb el ratolí es realça al document amb un marc blau.

Icona

Redueix

Icona

Augmenta

Afig/modifica

Afig l'interval de cel·les seleccionat a la llista de l'interval de la base de dades, o bé modifica una àrea de la base de dades ja existent.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats després d'una confirmació.

Més >>

Mostra opcions addicionals.