Expressió Get

Llig un registre d'un fitxer relatiu, o una seqüència de bytes d'un fitxer binari, en una variable.

Vegeu també: Expressió PUT

Sintaxi:

Get [#] FileNumber As Integer, [Position], Variable

Paràmetres:

FileNumber: Qualsevol expressió d'enter que determina el nombre del fitxer.

Posició: Per a fitxers oberts en mode Aleatori, la posició és el número del registre que voleu llegir.

Per a fitxers oberts en mode Binari, la posició és la posició de bytes del fitxer on comença la lectura.

Si s'omet la posició, s'utilitza la posició actual o el registre de dades actual del fitxer.

Variable: Nom de la variable que cal llegir. Amb excepció de les variables d'objecte, podeu utilitzar qualsevol tipus de variable.

Exemple:

Sub ExampleRandomAccess
Dim iNumber As Integer
Dim sText As Variant ' Ha de ser una variant
Dim aFile As String
    aFile = "c:\data.txt"
    iNumber = Freefile
    Open aFile For Random As #iNumber Len=32
    Seek #iNumber,1 ' Posició al principi
    Put #iNumber,, "Esta és la primera línia de text" ' Ompliu la línia amb text
    Put #iNumber,, "Esta és la segona línia de text"
    Put #iNumber,, "Esta és la tercera línia de text"
    Seek #iNumber,2
    Get #iNumber,,sText
    Print sText
    Close #iNumber
    iNumber = Freefile
    Open aFile For Random As #iNumber Len=32
    Get #iNumber,2,sText
    Put #iNumber,,"Això és un text nou"
    Get #iNumber,1,sText
    Get #iNumber,2,sText
    Put #iNumber,20,"Este és el text del registre 20"
    Print Lof(#iNumber)
    Close #iNumber