Navigator voor documentoverzicht

Naar alle inhoud van het venster Navigator wordt hier verwezen als "categorieën,", of dat nu titels, bladen, tabellen, tekstkaders, afbeeldingen, OLE-objecten, bereiken, hyperlinks, verwijzingen, inhoudsopgaven of aantekeningen zijn.

De Navigator geeft alle objecttypen weer die zich in een document bevinden. Als een plusteken verschijnt naast een categorie, geeft dit aan dat van dat soort tenminste één object bestaat. Als u de muisaanwijzer even op de categorienaam laat rusten, wordt het aantal objecten getoond in een uitgebreide tip.

Open een item door op het plusteken te klikken. Als u alleen de items in een bepaalde categorie wilt weergeven, selecteert u de categorie en klikt u op het pictogram Eén categorie tonen. Totdat u nogmaals op het pictogram klikt, zullen alleen de objecten van die categorie worden getoond.

U kunt de Navigator aan een willekeurige documentrand vastzetten of er weer een vrijstaand venster van maken (dubbelklik op het grijze gebied). Wanneer de Navigator een vrijstaand venster is, kunt u het formaat ervan wijzigen.

Snel naar objecten navigeren

Slepen en neerzetten in een LibreOffice-document