Engadir viñetas

Para engadir etiquetas

1. Seleccione o(s) parágrafo(s) ao(s) cal(es) desexe engadir viñetas.

2. Na <item type ="menuitem"> Formato </ item> Bar, prema o <tipo de elemento ="menuitem"> Bullets On/Off </ item> icona <image id ="img_id3156108" src ="cmd/sc_defaultbullet.png " width = \ altura "0.1665in " ="0.1665in "> <alt id ="alt_id3156108 "> icona </ alt> </ image>.

Icona Nota

Para eliminar viñetas seleccione os parágrafos e prema na icona Activar/Desactivar viñetas na barra Formatado.

Para formatar Bullets

Para cambiar o formato dunha lista con viñetas, escolla <item type ="menuitem"> Formato - Marcadores e numeración </ item>.

Por exemplo, para cambiar o símbolo bulleting, prema no botón <item type ="menuitem"> Opcións </ item>, prema no botón Buscar (<item type ="menuitem"> ... </ item> ) xunto a <item type ="menuitem"> Character </ item>, e logo seleccione un carácter especial. Tamén pode premer en <item type ="menuitem"> Imaxe </ item> guía e prema nun estilo de símbolo na <item type ="menuitem"> Selección </ item> área.