Definir os bordos dos caracteres

Icona Aviso

Se dous de texto adxacente varía 'todas as propiedades de fronteira son idénticos (mesmo estilo, ancho, cor, recheo e sombra), entón estas dúas pistas serán considerados parte dun mesmo grupo de bordos e prestados dentro do mesmo fronteira no documento.

Para definir un estilo de bordo predefinido

1. Seleccione o intervalo de caracteres en torno ao cal quere engadir un bordo.

2. Escolla Formato - Carácter - Bordos.

3. Escolla un dos estilos de bordo estándar en Estándar área de.

4. Escolla un estilo de liña, ancho e cor para o estilo de bordo seleccionado en Liña área de. Estas opcións aplícanse a todas as liñas de fronteira que están incluídos no estilo de bordo seleccionado.

5. Seleccione a distancia entre as liñas de bordo e os caracteres seleccionados na área de recheo. Só é posíbel cambiar as distancias aos bordes que teñan unha liña de bordo definida.

6. Prema en Aceptar para aplicar os cambios.

Para definir un estilo de bordo personalizada

1. Seleccione o intervalo de caracteres en torno ao cal quere engadir un bordo.

2. Escolla Formato - Carácter - Bordos.

3. Na definido polo usuario Área seleccione o(s) bordo(s) que quere que apareza(n) nun esquema común. Prema nun bordo na vista para seleccionalo ou deseleccionalo.

4. Escolla un estilo de liña, ancho e cor para o estilo de bordo seleccionado en Liña área de. Estas opcións aplícanse a todas as liñas de fronteira que están incluídos no estilo de bordo seleccionado.

5. Repita os dous últimos pasos para cada bordo.

6. Seleccione a distancia entre as liñas de bordo e os caracteres seleccionados na área de recheo. Só é posíbel cambiar as distancias aos bordes que teñan unha liña de bordo definida.

7. Prema en Aceptar para aplicar os cambios.