Personalizar saúdo

Especifique o deseño de saúdo para os documentos de combinación de correspondencia ou combinación de correspondencia de correspondencia electrónico. O nome desta caixa de diálogo é diferente para os destinatarios de sexo feminino e os destinatarios de sexo masculino.

Elementos de saúdo

Seleccione un campo e arrastra o campo para a outralista.

>

Engade o campo seleccionado da lista de elementos de saúdo á outra lista. Pode engadir máis dunha vez o mesmo campo.

<

Retira o campo seleccionado da outra lista.

Arrastrar elementos de saúdo na caixa de abaixo

Organice os campos arrastrándoos e soltándoos ou use os botóns de frecha.

Personalizar saúdo

Seleccione un valor da lista para o saúdo e os campos signo de puntuación.

Previsualización

Mostra unha previsualización do primeiro rexistro dabase de datos co deseño saúdo actual.

(Botóns de Frecha)

Seleccione un elemento da lista e prema no botón de frecha para mover o elemento.