Estilo de carácter

Aquí pode crear un estilo de tipo de letra.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ver - Estilos - abra o menú de contexto Novo/Modificar (para Estilos de carácter).

Sombra

Define as opcións para o estilo seleccionado.

Especifique o formato ea fonte que quere aplicar.

Texto

Especifique os efectos de fonte que quere usar.

Desagrupar

Permite definir a cor de fondo ou gráfico.

Soporte para idiomas asiáticos

These commands can only be accessed after you enable support for Asian languages in - Language Settings - Languages.

Especifique a posición, escala, rotación e espazamento de caracteres.

Texto

Define as opcións para a liña dobre escrita para idiomas asiáticos. Seleccione os caracteres no seu texto, e logo escolla esta orde.

Restabelecer

Desfai as alteracións realizadas na lapela, restabelecendo a configuración existente antes de abrir a caixa de diálogo. Non se solicitará confirmación cando se peche a caixa de diálogo.

Estándar

Restabelece os valores visíbeis na caixa de diálogo para os valores de instalación predefinidos.

Icona Aviso

Non se solicita confirmación antes de recargar os valores predefinidos.