Marco

Insire un marco que pode usar para crear un esquema de unha ou máis columnas de texto e obxectos

Para acceder a esta orde...

Escolla Inserir - Marco

Escolla Formato - Marco e obxecto - Propiedades

Abra a barra de ferramentas Inserir e prema en

Icona

Inserir marco manualmente

Para editar un marco, prema no bordo para seleccionalo e, a seguir, escolla Formato - Marco e obxecto - Propiedades. Tamén pode cambiar o tamaño ou mover un marco seleccionado usando teclas de atallo especiais.

Para eliminar un marco, prema no seu bordo e, a seguir, prema en Eliminar.

Se ve frechas vermellas pequenas no comezo e na fin do texto no marco, use as teclas de frecha para desprazarse a través do texto restante.

Na área de visualización do Marco diálogo, a estrutura é representada por un rectángulo verde, ea área de referencia por un rectángulo vermello.

Tamén pode previsualizar os efectos ao mudar a áncora do marco a "Como carácter". A "Liña base" debúxase en vermello, "Carácter" é a altura do tipo de letra e "liña" é a altura da liña, incluíndo o marco.

Axuste

Indica o tamaño e posición do obxecto ou marco seleccionado na páxina.

Axuste

Indica as propiedades do obxecto, gráfica ou marco seleccionados.

Axuste

Specify the way you want text to wrap around an object. You can also specify the spacing between the text and the object.

Axuste

Specify the properties of the hyperlink for the selected graphic, frame or OLE object.

Área

Define as opcións de bordo para os obxectos seleccionados en Writer ou Calc.

Desagrupar

Permite definir a cor de fondo ou gráfico.

Columnas

Especifica o número de columnas e o esquema de columna dun estilo de páxina, marco ou sección.

Axuste

Indica que macro executar ao premer nunha imaxe, marco ou obxecto OLE.

Restaurar

Restaura os cambios feitos na lapela actual para os que se aplicaban cando se abriu este diálogo.

Icona da barra de ferramentas Inserir:

Debuxa un marco ao que vostede arrastra no documento. Prema na frecha ao lado da icona para seleccionar o número de columnas do cadro.

Icona

Inserir marco manualmente

Utilización das teclas de atallo (Accesibilidade de (LibreOffice Writer)

Inserir, editar e ligar marcos de texto