Definir entrada bibliográfica

Cambiar o contido dunha entrada de bibliografía.

Para acceder a esta orde...

Escolla Inserir - Índice e índice analítico - Entrada bibliográfica e prema en Editar

Datos da entrada

Introduza unha abreviatura e seleccione o tipo de fonte apropiada. Agora pode introducir datos nos outros campos pertencentes á entrada.

Abreviatura

Mostra o nome abreviado da entrada bibliográfica. Só se pode introducir un nome aquí se se está a crear unha entrada bibliográfica nova.

Aquí é onde se seleccionan os datos de entrada desexados para a bibliografía.

Tipo

Seleccione a fonte da entrada bibliográfica.

Entradas bibliográficas Formatar