<Bookmark_value> marcadores; inserindo </ bookmark_value>

Inserir marcador

Insire un marcador na posición do cursor. Pode entón usar o Navegador para ir rapidamente ao lugar marcado nun momento posterior. Nun documento en HTML, os marcadores convértense en áncoras ás que se pode ir desde unha hiperligazón.

Para acceder a esta orde...

Escolla Inserir - Marcador

Abra a barra de ferramentas Inserir e prema en

Icona

Marcador

Para ir a un marcador específico, prema F5 para abrir o Navegador , prema no signo máis (+) próximo ao Bookmark entrada e, a continuación, prema dúas veces no marcador.

Marcadores

Introduza o nome do marcador que desexa crear. A lista de abaixo conténtodos os indicadores no documento actual. Para eliminar un marcador,seleccióneo na lista e prema en Eliminar.

Non se poden utilizar os seguintes caracteres no nome dun marcador: /@ : * ? " ; , . #

Eliminar

Para eliminar un marcador, seleccione o marcador no diálogo Inserir marcador e prema no botón Eliminar. Non se presenta ningún diálogo de confirmación.