Interacción

Define o comportamento do obxecto seleccionado ao premer nel durante a presentación de diapositivas.

Para acceder a esta orde...

Escolla Presentación de diapositivas - Interacción

Na barra de ferramentas Debuxo, prema en

Icona

Interacción

Acción ao premer o rato

Especifica a acción que se activará ao premer no obxecto seleccionado durante a presentación de diapositivas. Tamén é posíbel atribuír accións a obxectos agrupados.

Sen acción

Non hai ningún tipo de acción.

Ir á diapositiva anterior

Retrocede unha diapositiva na presentación de diapositivas

Ir á seguinte diapositiva

Avanza unha diapositiva na presentación.

Ir á primeira diapositiva

Vai á primeira diapositiva da presentación.

Ir á última diapositiva

Vai á última diapositiva da presentación.

Ir á páxina ou obxecto

Vai a unha diapositiva ou ao obxecto nomeado na diapositiva.

Destino

Lista as diapositivas e os obxectos que poden ser destino.

Diapositiva/Obxecto

Introduza o nome da diapositiva ou obxecto que quere procurar.

Localizar

Busca a diapositiva ou o obxecto especificado.

Ir ao documento

Abre e mostra un ficheiro durante a presentación de diapositivas. Se selecciona un ficheiro LibreOffice como documento de destino, pode especificar tamén a páxina que se abrirá.

Documento

Defina a localización do documento de destino.

Documento

Introduza un camiño para o ficheiro que quere abrir, ou prema en Explorar para localizar o ficheiro.

Explorar

Localice o ficheiro que quere abrir.

Play audio

Plays an audio file.

Son

Define a localización do ficheiro de son.

Son

Enter a path to the audio file you want to open, or click Browse to locate the file.

Explorar

Localice o ficheiro de son que quere reproducir.

Icona Nota

If you did not install audio files with LibreOffice, you can run the LibreOffice Setup program again and select Modify.

Reproducir

Reproduce o ficheiro de son seleccionado.

Executar programa

Inicia un programa durante unha presentación de diapositivas.

Programa

Programa

Introduza un camiño para o programa que desexa iniciar ou prema en Explorar para localizalo.

Explorar

Localice o programa que desexa iniciar.

Executar macro

Executa unha macro durante a presentación de diapositivas.

Macro

Macro

Introduza un camiño para a macro que desexa executar ou prema en Explorar para localizala.

Explorar

Localice a macro que quere executar.

Saír da presentación

Conclúe a presentación.

Iniciar acción do obxecto

Pode escoller a entrada "Iniciar acción do obxecto" para obxectos OLE inseridos.

Editar

Abre o obxecto en modo edición.