Expandir diapositiva

Crea unha dispositiva nova a partir de cada punto de esquema de nivel superior (o texto que está un nivel por debaixo do título na xerarquía do esquema) na diapositiva seleccionada. O texto do esquema convértese en título da nova diapositiva. Os puntos do esquema situados por debaixo do nivel superior da diapositiva orixinal ascenden un nivel na nova diapositiva.

Para acceder a esta orde...

Escolla Inserir - Expandir diapositiva

Só pode usar o orde Expandir diapositiva se o deseño da diapositiva contén un obxecto de título e un obxecto de esquema.

Se desexa manter a diapositiva orixinal, escolla Editar - Desfacer.

Precisamos da súa axuda!