Copiar obxectos de debuxo noutros documentos

LibreOffice posibilita a copia de obxectos de debuxo entre documentos de texto, follas de cálculo e presentacións.

1. Seleccione o obxecto ou obxectos de debuxo.

2. Copy the drawing object to the clipboard, for example, by using +C.

3. Vaia ao outro documento e posicione o cursor onde quere inserir o obxecto.

4. Insert the drawing object, for example, by using +V.

Inserir en documentos de texto

O obxecto de debuxo inserido ancórase ao parágrafo actual. Para cambiar a áncora, seleccione o obxecto e prema a icona Mudar áncora na barra de ferramentas Obxecto OLE ou Marco. Abrirase un menú emerxente onde pode seleccionar o tipo de áncora.

Inserir en follas de cálculo

O obxecto de debuxo inserido está ancorado á cela actual. Para mudar a áncora entre a cela e a páxina, seleccione o obxecto e prema na icona Modificar áncora Icona.