Inserir quebras de liña en celas

Inserir quebras de liña en celas de follas de cálculo de LibreOffice Calc

1. To insert a line break in a spreadsheet cell, press the +Enter keys.

Isto só funcionará se o cursor de edición de texto se sitúa sobre a cela, non na liña de entrada. Por tanto, primeiro prema dúas veces na cela e, a seguir, na posición do texto onde desexa inserir a quebra de liña.

Icona Nota

You can search for a newline character in the Find & Replace dialog by searching for \n as a regular expression. You can use the text function CHAR(10) to insert a newline character into a text formula.

Formatado de celas de LibreOffice Calc para o axuste automático de liña

1. Seleccione as celas en que desexe inserir unha quebra automática de liña.

2. Escolla Formato - Celas - Aliñamento.

3. Seleccione Axustar texto automaticamente.

Axustar a liña en táboas de documentos de texto en LibreOffice Writer

1. Para axustar a liña en celas de táboas de documentos de texto, prema Intro.

A quebra de liña efectúase no momento en que, ao teclear, chega ao final da cela.