Asistente de consultas - Agrupamento

Specifies whether to group the query. The data source must support the SQL statement "Group by clauses" to enable this page of the Wizard.

Campos dispoñíbeis

Enumera os nomes dos campos da base de datos da táboa ou consulta selecionadas. Prema para seleccionar ou manteña as maiúsculas premidas ou a tecla mentres preme para seleccionar máis de un campo.

>

Prema para mover o(s) campo(s) seleccionado(s) para a caixa indicada pola frecha.

<

Prema para mover o(s) campo(s) seleccionado(s) para a caixa indicada pola frecha.

^

Prema para mover unha entrada cara a arriba o campo seleccionado na lista.

v

Prema para mover unha entrada cara a abaixo o campo seleccionado na lista.

Agrupar por

Mostra os campos que se usarán para agrupar a consulta.

Asistente de consultas - Condicións de agrupamento