Conexión con ADO

Especifica as opcións para engadir unha base de datos ADO (Microsoft ActiveX Data Objects).

Icona Nota

A interface ADO é un depósito propietario Microsoft Windows para a conexión con bases de datos.

Icona Suxestión

O LibreOffice precisas de Microsoft Data Access Components (MDAC) para empregar a interface ADO. Microsoft Windows 2000 e XP inclúen estes compoñentes por omisión.

URL da fonte de datos

Introduza o URL da fonte de datos.

URLs de exemplo

Para conectarse con ficheiros Access 2000, utilice o formato:

PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;DATA SOURCE=c:\Access\nwind2000.mdb

Para conectarse co catálogo dun servidor Microsoft SQL utilizando o seu nome (por exemplo, uxío), introduza:

PROVIDER=sqloledb;DATA SOURCE=turner;INITIAL CATALOG=First

Para acceder a un controlador ODBC como provedor

DSN=SQLSERVER

Explorar

Prema para abrir unha caixa de diálogo de selección de base de datos.

Icona Nota

Os nomes de usuario poden ter un máximo de 18 caracteres.

Icona Nota

Un contrasinal debe ter entre 3 e 18 caracteres.

Asistente de bases de datos