Conversor de documentos

Copia e converte documentos ao formato XML de OpenDocument usado por LibreOffice.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ficheiro - Asistentes - Conversor de documentos.

O asistente converte documentos do Word, Excel e PowerPoint da Microsoft. Os ficheiros orixinais só se len, non se editan. Os ficheiros de destino novos escríbense coa nova extensión do nome de ficheiro no mesmo cartafol ou nun novo.

O Asistente de conversión de documentos contén as páxinas seguintes:

Conversor de documentos - Páxina 1

Indica o tipo de documentos do Office da Microsoft que serán convertidos.

Continuación do conversor de documentos

Indica, para cada tipo de modelo e de documento, o cartafol de lectura e o de gravación.

Resumo do conversor de documentos

Exhibe un resumo que mostra o que se vai converter ao premer en Converter.

Cancelar

Premendo en Cancelar péchase a caixa de diálogo sen gardar ningunha alteración.

Volver

Permítelle ver as seleccións feitas nos pasos anteriores. Gárdase a configuración actual.

Seguinte

Garda a configuración actual e pasa á seguinte páxina.

Converter

Se preme para avanzar na caixa de diálogo, ese botón pasará a denominarse Avanzar. Na última páxina, o botón asumirá o nome Converter. Para realizar a conversión, prema nel.