Asistente de informes - Agrupamento

Pódense agrupar os rexistros dun informe baseado nos valores de un ou máis campos. Seleccione os campos que se usarán para agrupar o informe resultante. Pódense agrupar ata catro campos por informe. Se agrupa máis de un campo, o LibreOffice aniña os grupos segundo o seu nivel.

Para acceder a esta orde...

Prema en Usar o asistente para crear un informe na xanela do ficheiro de base de datos.

Campos

Lista os campos seleccionados na páxina anterior do asistente. Para agrupar o informe partindo dun campo, seleccione o nome do campo e, a seguir, prema no botón ->. Pode seleccionar ata catro niveis de agrupamento.

Agrupamentos

Lista os campos utilizados para agrupar o informe. Para eliminar un nivel do agrupamento, seleccione o nome do campo e, a seguir, prema no botón <-. Pódense seleccionar ata catro niveis de agrupamento.

>

Prema para mover o campo seleccionado para a caixa indicada pola frecha.

<

Prema para mover o campo seleccionado para a caixa indicada pola frecha.

Máis información sobre o Asistente de informes - Opcións de ordenación