Suxestións e suxestións adicionais

As suxestións e as suxestións adicionais ofrecen axuda mentres traballa.

Suxestións

As suxestións fornecen os nomes dos botóns da barra de ferramentas. Para mostrar unha suxestión pase o punteiro sobre un botón da barra de ferramentas até que apareza o nome do botón.

As axudiñas tamén se mostran para algúns elementos do documento, como nomes de capítulos ao navegar por un documento longo.

Icona Suxestión

As suxestións están activadas sempre.

Suxestións adicionais

As suxestións estendidas fornecen unha descrición breve dos botóns e ordes. Para mostrar unha suxestión estendida, prema Maiús+F1 e apunte para o botón ou orde.

Icona Suxestión

Active ou desactive as suxestións en - LibreOffice - Xeral.