Asistente de elementos de táboa: Selección de campo

Especifica os campos que deben mostrarse no campo de control de táboas.

Para acceder a esta orde...

Abra a barra de ferramentas Controis de formulario, prema na icona Máis controis, despois na icona Control de táboa e finalmente arrastre o rato para xerar un campo. Ten que haber conexión coa base de datos.

Campos dispoñíbeis

Enumera os nomes dos campos da base de datos da táboa ou consulta selecionadas. Prema para seleccionar ou manteña as maiúsculas premidas ou a tecla mentres preme para seleccionar máis de un campo.

>

Prema para mover o(s) campo(s) seleccionado(s) para a caixa indicada pola frecha.

>>

Prema para mover todos os campos para a caixa indicada pola frecha.

<

Prema para mover o(s) campo(s) seleccionado(s) para a caixa indicada pola frecha.

<<

Prema para mover todos os campos para a caixa indicada pola frecha.

Campos seleccionados

Mostra os campos de datos aceptados no campo de formulario.