Desagrupar

Atribúe ou edita as teclas de atallo por US LibreOffice comandos, ou LibreOffice macros básicas.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Ferramentas - Personalizar - Teclado. Debe haber un documento aberto.

Pode atribuír teclas de atallo ao aplicativo actual ou a todos os aplicativos de LibreOffice, así como editalas.

Icona Nota

Non atribúa teclas de atallo que xa estea a usar o seu sistema operativo.

LibreOffice

Mostra as teclas de atallo que son comúns a todos os LibreOffice aplicacións.

Mostra as teclas de atallo para a aplicación actual de LibreOffice.

Teclas de atallo

Lista das teclas de atallo e os comandos asociados. Para asignar ou modificar a tecla de atallo para a orde seleccionada na Función lista, prema nun atallo da lista e prema en Editar .

Funcións

Lista as categorías de función e as funcións de LibreOffice a que se poden atribuír teclas de atallo.

Categoría

Lists the available function categories. To assign shortcuts to Styles, open the "Styles" category.

Función

Seleccione unha función que quere asignar unha tecla de atallo, prema nunha combinación de teclas na Teclas de atallo lista e prema en Editar . Se a función seleccionada xa ten unha tecla de atallo, é exhibido no Chaves lista.

Teclas

Mostra as teclas de atallo que son asignados á función seleccionada.

Modificar

Atribúe a combinación de teclas seleccionada na lista Teclas de atallo para o comando seleccionado na Función lista.

Elimina os elementos seleccionados sen solicitar unha confirmación.

Cargar

Substitúe a configuración de atallo de teclado cun que foi gardado anteriormente.

Gardar

Garda a configuración de atallos de teclado actual, de modo que pode cargalo máis tarde.

Restabelecer

Restabelece os valores modificados aos valores predefinidos.