Viñetas e numeración

Adds numbering or bullets to the current paragraph, and lets you edit format of the numbering or bullets.

Para acceder a esta orde...

Escolla Formato - Viñetas e numeración.

Na barra Formato, prema en

Icona

Activar/Desactivar viñetas

Numeración e estilos de numeración

Desactivar viñetas e numeración de parágrafos individuais

O cadro de diálogo Marcadores e numeración ten as seguintes guías:

Abrir

Mostra os diferentes estilos de marcadores que pode aplicar.

Icona Nota

Etiquetas e numeración de parágrafos está soportado só no Writer, Impress e Draw.

Viñetas e numeración

Mostra os diferentes estilos de numeración que se pode aplicar.

Liña

Mostra os diferentes estilos que se pode aplicar a unha lista xerárquica. LibreOffice soporta ata nove niveis destacado na xerarquía da lista.

Agrupar

Mostra os diferentes elementos gráficos que pode usar como balas nunha lista con viñetas.

Abrir

Define as opcións de aliñamento, sangría e espazamento da lista numerada ou con viñetas.

Abrir

Configura as opcións de formatado das listas con viñetas e numeración. Se o desexa, pode aplicar o formatado a niveis individuais da xerarquía.