Liña

Definir as opcións de formato para a liña seleccionada ou a liña que quere debuxar. Tamén pode engadir puntas de frecha a unha liña, ou cambiar símbolos da carta.

Para acceder a esta orde...

Choose Format - Line - Line tab.

Choose View - Styles - open context menu and choose Modify/New - Line tab (presentation documents).

Choose Format - Title - Borders tab (charts).

Choose Format - Legend - Borders tab (charts).

Choose Format - Axis - Line tab (charts).

Choose Format - Grid - Line tab (charts).

Choose Format - Chart Wall - Borders tab (charts).

Choose Format - Chart Floor - Borders tab (charts).

Choose Format - Chart Area - Borders tab (charts).

Propiedades da liña

Estilos

Select the line style that you want to use.

Icona

Estilo de liña

Cores

Select a color for the line.

Icona

Cor da liña

Largura

Select the width for the line. You can append a measurement unit. A zero line width results in a hairline with a width of one pixel of the output medium.

Icona

Largura da liña

Transparencia

Introduza a transparencia da liña, onde 100% corresponde a totalmente transparente e 0% a completamente opaco.

Icona

Configure as opcións dos símbolos de puntos de datos do gráfico.

Seleccionar

Seleccione o estilo de símbolo que desexa utilizar no seu gráfico. Se selecciona automáticas , LibreOffice usos os símbolos estándar para o tipo de gráfico seleccionado.

Largura

Insire un ancho para o símbolo.

Altura

Insire unha altura para o símbolo.

Manter proporción

Mantén as proporcións do símbolo cando entra nun novo nivel ou valor de ancho.

Estilos de frecha

Pode engadir puntas de frecha a un extremo, ou ambas as extremidades da liña seleccionada. Para engadir un estilo de frecha personalizado á lista, seleccione a frecha no documento e prema no Frecha Styles guía desta caixa de diálogo.

Estilo

Seleccione a frecha que desexa aplicar á liña seleccionada.

Largura

Insire un ancho para a punta da frecha.

Centro

Coloca o centro da punta de frecha (s) no punto de extrema (s) da liña seleccionada.

Sincronizar extremos

actualiza automaticamente a ambas opcións de punta de frecha cando entra en un ancho diferente, seleccione un estilo de frecha diferente, ou centraliza unha punta de frecha.

Canto e cap estilos

Estilo de canto

Seleccione o formato a empregar nas esquinas da liña. No caso dun pequeno ángulo entre as liñas, dunha forma mitrada substitúese cunha forma chanfrada.

Estilo Cap

Seleccione o estilo das tapas de liña. As tapas son engadidos trazos internos tamén.

Visualizar campo

Mostra unha visualización da selección actual.