Medio

Seleccione o tamaño da tarxeta de visita de ente os moitos formatos de tamaño predefinidos ou o formato de tamaño que indique na lapela Formato.

Para acceder a esta orde...

Choose File - New - Business Cards - Medium tab.

Formato

Seleccione un formato de tamaño para a súa tarxeta de visita.

Continuo

Imprime tarxetas de visita en papel continuo.

Folla

Imprime tarxetas de visita en follas individuais.

Marca

Escolla a marca de papel que desexe empregar.Cada marca ten os seus propios formatos de tamaño.

Tipo

Seleccione o formato de tamaño que desexe empregar. Os formatos dispoñíbeis depende do que se seleccionase na lista Marca. Se desexa empregar un formato de tamaño personalizado, seleccione [Usuario] e prema na lapela Formato para definir o formato.

Información

O tipo de papel e as dimensións da tarxeta de visita móstranse na parte inferior da área Formato.

Precisamos da súa axuda!