Tarxetas de visita

Deseñe e cree as súas propias tarxetas de visita. Pode escoller de entre un número de formatos de tamaño predefinidos ou crear os seus propios.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ficheiro - Novo - Tarxetas de visita.

Medio

Seleccione o tamaño da tarxeta de visita de ente os moitos formatos de tamaño predefinidos ou o formato de tamaño que indique na lapela Formato.

Liña

Permite definir o aspecto dos seus tarxetas de visita.

Área

Contén información de contacto persoal para tarxetas de visita. Esquemas de tarxetas de visita son seleccionados na guía Tarxetas de visita .

Liña

Contén información de contacto para tarxetas de visita que usan un esquema dun 'tarxeta de visita, Work' categoría. Esquemas de tarxetas de visita son seleccionados na guía Tarxetas de visita .

Formato

Definir as opcións de formato de papel.

Opcións

Define opcións adicionais para as súas etiquetas ou tarxetas de visita, incluíndo as opcións de sincronización de texto e impresora.

Restaurar

Restaura os cambios feitos na lapela actual para os que se aplicaban cando se abriu este diálogo.

Precisamos da súa axuda!