Novo

Crea un novo documento de LibreOffice.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ficheiro - Novo

A icona Novo da barra Estándar (a icona mostra o tipo do novo documento).

Icona

Novo

Tecla +N

Se desexa crear un documento a partir dun modelo, escolla Novo - Modelos.

Un modelo é un ficheiro que contén os elementos de deseño para un documento, incluíndo estilos de formatado, fondos, marcos, imaxes, campos, deseño de páxina e texto.

Icona

A

Función

Icona

Documento de texto

Crea un documento de texto novo no Writer do LibreOffice.

Icona

Folla de cálculo

Crea un documento de folla de cálculo novo no Calc do LibreOffice.

Icona

Presentación

Crea un documento de presentación novo no Impress do LibreOffice.

Icona

Debuxo

Crea un documento de debuxo novo no Draw do LibreOffice.

Icona

Base de datos

Abre o Asistente de bases de datos para crear un ficheiro de bases de datos.

Icona

Documento HTML

Crea un novo documento HTML

Icona

Documento de formulario XML

Crea un novo documento de XForms.

Icona

Documento principal

Crea un novo documento mestre.

Icona

Fórmula

Crea un documento de fórmula novo no Math do LibreOffice.

Icona

Etiquetas

Abre o diálogo Etiquetas, no que se poden configurar as opcións das etiquetas, e logo crea un documento de texto novo para as etiquetas no Writer do LibreOffice.

Icona

Tarxetas de visita

Abre o diálogo Tarxetas de visita, no que se poden configurar as opcións das tarxetas de visita, e crea un documento de texto novo no Writer do LibreOffice.

Icona

Modelos

Crea un documento novo empregando un modelo existente.

Abre o

Precisamos da súa axuda!