Menú Ferramentas

Escolla Inserir - Multimedia - Galería ou abra a barra Estándar e prema

Icona

Galería

Choose Tools - Gallery or click the Gallery icon on the Standard bar -
New Theme button - Files tab.

Escolla Ferramentas - Ortografía.

Tecla F7

Na barra de ferramentas Estándar, prema

Icona

Ortografía

Escolla Ferramentas - Idioma - Conversión de Hangul/Hanja. Debe estar activada a compatibilidade con idiomas asiáticos.

Escolla Ferramentas - Idioma - Conversión de chinés. Debe estar activada a compatibilidade con idiomas asiáticos.

Escolla Ferramentas - Idioma - Conversión de chinés - botón Editar termos. Debe estar activada a compatibilidade con idiomas asiáticos.

Escolla Ferramentas - Ortografía.

Escolla Ferramentas - Ortografía e prema en Opcións.

Escolla Ferramentas - Idioma - Tesauro.

+F7

Escolla Ferramentas - Substitución de cores (Draw do LibreOffice e Impress do LibreOffice).

Escolla Ferramentas - Reprodutor multimedia.

Escolla Ferramentas - Macros - Organizar Macros - Basic do LibreOffice ou prema en +F11 (de non estar asignada polo sistema).

Choose Tools - Macros - Organize Macros - BeanShell.

Choose Tools - Macros - Organize Macros - JavaScript.

Choose Tools - Macros - Organize Macros - Python.

Escolla Ferramentas - Macros - Gravar macro.

Escolla Ferramentas - Macros - Organizar macros - Basic do LibreOffice,
prema no botón Organizador,
prema na lapela Bibliotecas,
e finalmente no botón Contrasinal.

Escolla Ferramentas - Xestor de extensións.

Choose Tools - Extension Manager, click Check for Updates button.

Escolla Ferramentas - Configuración de filtros XML.

Escolla Ferramentas - Configuración do filtro de XML e prema en Novo ou en Editar.

Escolla Ferramentas - Configuración do filtro de XML e prema en Probar XSLT.

Escolla Ferramentas - Personalizar.

Escolla a lapela Ferramentas - Personalizar - Menús.

Escolla a lapela Ferramentas - Personalizar - Menús e prema en Novo.

Escolla a lapela Ferramentas - Personalizar - Menús e prema en Menú - Mover.

Escolla a lapela Ferramentas - Personalizar - Teclado. Debe haber un documento aberto.

Choose Tools - Customize - Toolbars tab.

Escolla a lapela Ferramentas - Personalizar - Eventos.

Escolla Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática.

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática.

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática.

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática - Substituír.

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática - Excepcións.

Escolla Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática - Opcións rexionais.

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática - Completar palabras.

Escolla - Calc do LibreOffice - Ver.

Escolla - Impress do LibreOffice/Draw do LibreOffice - Ver.

Escolla - Draw do LibreOffice - Xeral.

Botón de selección da ruta en diversos asistentes.

Prema o botón Editar durante unhas poucas entradas en - LibreOffice - Rutas.

Escolla .

Choose - LibreOffice.

Choose - LibreOffice - User Data.

Choose - LibreOffice - General.

Choose - LibreOffice - View.

Escolla - LibreOffice - Imprimir.

Choose - LibreOffice - Paths.

Escolla Ferramentas - Texto automático - ruta.

Escolla a lapela Formato - Área - Cores.

Choose Format - Area - Area, press the Color button and click the Pick button.

Icona

Prema o botón Diálogo de cores na lapela Iluminación do diálogo Efectos 3D.

Choose - LibreOffice - Fonts.

Choose - LibreOffice - Security.

Choose - LibreOffice - Advanced.

Choose - LibreOffice - OpenCL.

Choose - LibreOffice - Basic IDE.

Choose - LibreOffice - Online Update.

Escolla - LibreOffice - Accesibilidade.

Choose - LibreOffice - Application Colors.

Escolla - Cargar/Gardar.

Escolla - Cargar/Gardar - Xeral.

Choose - Load/Save - VBA Properties.

Escolla - Cargar/Gardar - Office da Microsoft.

Escolla - Cargar/Gardar- Compatibilidade con HTML.

Choose - Language Settings.

Escolla - Configuración de idioma - Idiomas.

Choose - Language Settings - Languages - Complex Text Layout.

Escolla - Configuración de idioma - Idiomas.

Escolla - Language Settings - Axudas á escrita,
na lista Módulos de idioma dispoñíbeis, seleccione un dos módulos de idioma e prema en Editar.

Escolla - Configuración de idioma - Axudas á escrita.

Choose - Language Settings - Searching in Japanese.

Escolla - Configuración de idioma - Disposición asiática.

Escolla - Internet.

Escolla - Internet - Proxy.

Abra un documento, escolla - Writer do LibreOffice.

Abra un documento, escolla - Writer do LibreOffice - Compatibilidade.

Abra un documento, escolla - Writer do LibreOffice - Xeral.

Abra un documento, escolla - Writer do LibreOffice - Combinación de correspondencia para envío electrónico.

Abra un documento, escolla - Writer do LibreOffice - Lendas automáticas.

Abra un documento de texto, escolla - Writer do LibreOffice/Writer/Web do LibreOffice - Ver.

Abra un documento de texto, escolla - Writer do LibreOffice/Writer/Web do LibreOffice - Recursos de formato.

Escolla - Writer do LibreOffice/Calc do LibreOffice/Writer/Web do LibreOffice - Grade.

Abra un documento de texto, escolla - Writer do LibreOffice - Tipos de letra básicos (occidentais).

Abra un documento de texto, escolla - Writer do LibreOffice - Tipos de letra básicos (asiáticos). Debe estar activada a compatibilidade con idiomas asiáticos.

Escolla - Writer do LibreOffice/Writer/Web do LibreOffice - Imprimir.

Escolla - Calc do LibreOffice - Imprimir.

Escolla - Writer do LibreOffice/Writer/Web do LibreOffice - Táboa.

Abra un documento de texto, escolla - Writer do LibreOffice - Cambios.

Abra un documento en HTML, escolla - Writer/Web do LibreOffice.

Abra un documento en HTML, escolla - Writer/Web do LibreOffice - Fondo.

Abra un documento de folla de cálculo, escolla - Calc do LibreOffice.

Abra un documento de folla de cálculo, escolla - Calc do LibreOffice - Xeral.

Abra un documento de folla de cálculo, escolla - Calc do LibreOffice - Ver.

Abra un documento de folla de cálculo, escolla - Calc do LibreOffice - Calcular.

Abra un documento de folla de cálculo, escolla - Calc do LibreOffice - Compatibilidade .

Abra un documento de folla de cálculo, escolla - Calc do LibreOffice - Listas de ordenación.

Abra un documento de folla de cálculo, escolla - Calc do LibreOffice - Fórmula.

Abra un documento de folla de cálculo, escolla - Calc do LibreOffice - Opcións predeterminadas.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - Sort Lists - Copy button.

Abra un documento de texto, escolla - Cañc do LibreOffice - Cambios.

Abra un documento de presentación, escolla - Impress do LibreOffice.

Abra un documento de presentación, escolla - Impress do LibreOffice/Draw do LibreOffice - Xeral.

Abra un documento de presentación, escolla - Impress do LibreOffice/Draw do LibreOffice.

Abra un documento de presentación, escolla - Impress do LibreOffice/Draw do LibreOffice - Grade.

Abra un documento de presentación, escolla - Impress do LibreOffice/Draw do LibreOffice - Imprimir.

Abra un documento de debuxo, escolla - Writer do LibreOffice - Draw.

Abra un documento, escolla - Math do LibreOffice.

Abra un documento, escolla - Math do LibreOffice - Configuración.

Escolla - Gráficas.

Escolla - Gráficas - Cores predeterminadas.

Choose - LibreOffice Base.

Choose - LibreOffice Base - Connections.

Escolla - Base do LibreOffice - Bases de datos.

Precisamos da súa axuda!