Mover ou copiar unha folla

Move ou copia unha folla a un novo local no documento ou a un documento diferente.

Para acceder a esta orde...

Escolla Folla - Mover ou copiar folla.

Abra o menú de contexto da lapela dunha folla.

Icona Aviso

Cando copiar e pegar celas conteñen valores de data entre diferentes follas de cálculo, tanto os documentos de folla de cálculo debe ser definida para a mesma data base. Se bases de data diferentes, os valores de data exhibidos vai cambiar!

Ao documento

Indica onde a folla actual está a ser movido ou copiado para Seleccione -. Novo documento - se quere para crear un novo local para a folla a ser movido ou copiado.

Inserir antes

A folla actual é movido ou copiado diante da folla seleccionada O -. Cambio para a posición final - opción pon a folla actual ao final.

Copiar

Especifica que a folla está a ser copiado. Se a opción está desmarcada, a folla é movida. Cambio é o estándar.