Uso do catálogo de obxectos

O catálogo de obxectos proporciona unha visión xeral dos módulos e caixas de diálogo creados en LibreOffice.

Prema na icona do Catálogo de obxectos Icona da barra de ferramentas Macro para mostrar o catálogo de obxectos.

A caixa de diálogo mostra unha lista dos obxectos existentes nunha representación xerárquica. Prema dúas veces nunha entrada da lista para abrir os seus obxectos subordinados.

To display a certain module in the Editor or to position the cursor in a selected SUB or FUNCTION, double click on the corresponding entry.