Modificación das propiedades dos controis no editor de caixas de diálogo

É posíbel configurar a maioría das propiedades dos controis que engada ás caixas de diálogo, como a cor, o nome e o tamaño dos botóns. Con todo, algunhas propiedades só poden modificarse en tempo de execución.

Para modificar as propiedades dun control en modo deseño, prema co botón dereito do rato no control e escolla Propiedades.