Koptekst/Voettekst

Definieer of bepaal de opmaak van een kop- of voettekst voor een Pagina-opmaakprofiel.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Kop- en voettekst - Koptekst en voettekst

Linkerbereik

Voer de tekst in die moet worden weergegeven aan de linkerzijde van de kop- of voettekst.

Middenbereik

Voer de tekst in die moet worden weergegeven in het midden van de kop- of voettekst.

Rechterbereik

Voer de tekst in die moet worden weergegeven aan de rechterzijde van de kop- of voettekst.

Kop-/voettekst

Selecteer een vooraf gedefinieerde koptekst of voettekst in de lijst.

Tekstattributen

Gebruik dit dialoogvenster om nieuwe of geselecteerde tekst op te maken. Het dialoogvenster Tekstattributen bevat de tabbladen Lettertype, Teksteffecten en Positie lettertype.

Pictogram

Tekstattributen

Bestandsnaam

Plaatst een tijdelijk aanduiding voor de bestandsnaam in het geselecteerde gebied. Klik om de 'Titel' in te voegen. Houd de muisknop lang ingedrukt om 'Titel', 'Bestandsnaam' of 'Pad/Bestandsnaam' in het submenu te selecteren. Als er geen titel toegewezen is (zie Bestand - Eigenschappen), wordt de 'Bestandsnaam' ingevoegd.

Pictogram

Bestandsnaam

Bladnaam

Plaatst een tijdelijke aanduiding in het geselecteerde kop-/voettekstbereik. Deze tijdelijke aanduiding zal in de kop-/voettekst van het huidige document vervangen worden door de bladnaam.

Pictogram

Bladnaam

Pagina

Plaatst een tijdelijke aanduiding in het geselecteerde kop-/voettekstbereik. Deze tijdelijke aanduiding zal vervangen worden door de paginanummering. Dit laat continue paginanummering toe in een document.

Pictogram

Pagina

Pagina's

Plaatst een tijdelijke aanduiding in het geselecteerde kop-/voettekstbereik. Deze tijdelijke aanduiding zal vervangen worden door het totaal aantal pagina's in het document.

Pictogram

Pagina's

Datum

Plaatst een tijdelijke aanduiding in het geselecteerde kop-/voettekstbereik. Deze tijdelijke aanduiding zal in de kop-/voettekst van elke pagina van het document vervangen worden door de huidige datum.

Pictogram

Datum

Tijd

Plaatst een tijdelijke aanduiding in het geselecteerde kop-/voettekstbereik. Deze tijdelijke aanduiding zal in de kop-/voettekst van elke pagina van het document vervangen worden door de huidige tijd.

Pictogram

Tijd

Als deze pagina nuttig was, kunt u ons steunen!