Brug af databaser i LibreOffice Base

I LibreOffice Base kan man få adgang til data, som er gemt i et bredt udvalg af databaseformater. LibreOffice Base understøtter en række filbaserede databaseformater såsom dBASE-formater. Du kan også bruge LibreOffice Base til at skabe forbindelse til eksterne relationsdatabaser, såsom databaser fra MySQL eller Oracle.

De følgende databasetyper er skrivebeskyttede i LibreOffice Base. Fra LibreOffice Base er det ikke muligt at ændre databasestrukturen eller redigere, indsætte eller slette databaseposter for disse databasetyper:

Brug af en database i LibreOffice

Med Databaseguide kan du oprette en databasefil og registrere en ny database i LibreOffice

Noteikon

Databasefilen indeholder forespørgsler, rapporter og formularer for databasen såvel som en kæde til databasen, hvor dataposterne er gemt. Formateringsoplysninger er også gemt i databasen.

Hjælp om Hjælp

Hjælpen henviser til standardindstillingerne for programmet på et standardsystem. Beskrivelser af farver, musehandlinger eller andre elementer som kan ændres af indstillingerne, kan derfor afvige for dit program og system.

Hvis denne side hjalp dig, kan du støtte os!