Få brugerhjælp

Du kan finde support på LibreOffice websiden www.libreoffice.org.

For at få yderligere overblik over supportmulighederne kan du også kigge i Readme filen i LibreOffice-folderen.

Supportsider for lokalt sprog

LibreOffice lokaliseringsprojekterne tilbyder support på lokale sprog. Du kan finde et overblik over lokaliseringsprojekterne her: www.libreoffice.org/community/nlc/. Du kan finde hjælp og support til LibreOffice på dansk her: forum.liboforum.dk/.

Postlister

Spørg om LibreOffice, få hjælp fra frivillige og diskuter emner på de offentlige postlister. Du kan finde mange generelle og specialiserede postlister på webstedet for LibreOfficewww.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/.

Forum

Du har adgang til web fora hvor du kan stille spørgsmål og give svar omkring LibreOffice. Vælg menuen Hjælp – Få online hjælp... for at tilgå forum i dit sprog.

Sikkerhed

Hvis du er betænkelig ved et-eller-andet sikkerhedsspørgsmål ved denne software, kan du kontakte udviklerne på den offentlige postliste. Hvis du vil diskutere et hvilket som helst emne med andre brugere, kan du sende en e-mail til den offentlig postliste users@libreoffice.org.

Overførsler

Du kan hente den seneste version af LibreOfficeda.libreoffice.org/hent-libreoffice/.

Dokumentation

Du kan downloade dokumentation som PDF-filer, vejledninger og guider fra LibreOffice dokumentationswebstedet på documentation.libreoffice.org. Du kan også gå til dokumentationswebstedet ved at vælge Hjælp – Brugervejledninger… i menuen.

Deltag og bidrag

Hvis du vil deltage aktivt i det verdensomspændende LibreOffice fællesskab, er du meget velkommen til at komme med tilbagemeldinger, diskutere funktionalitet, foreslå forbedringer, skrive din egen artikel i en FAQ (OSS, ofte stillede spørgsmål), hvordan-gør-man, manual, lave en undervisningsvideo osv.

Besøg siden Get involved og følg derfra de forskellige links for bidragsydere.

Hvis denne side hjalp dig, kan du støtte os!