Mata in text var som helst på en sida

Med direktmarkören kan du mata in text var som helst på en sida.

To set the behavior of the direct cursor, choose - LibreOffice Writer - Formatting Aids.

1. Klicka på ikonen Direktmarkör Ikonverktygsraden.

2. Klicka på en tom yta i textdokumentet. Muspekaren ändras efter den justering som används för texten som du skriver:

IkonVänster

Ikon Centrerad

IkonHöger

3. Skriv texten. I LibreOffice infogas det nödvändiga antalet tomma rader automatiskt och, om alternativen är aktiverade, även tabbar och blanksteg.

Dokumentmallar och formatmallar

Skapa dokumentmall

Ändra standardmallen