Ta bort radbrytningar

AnvÀnd funktionen Autokorrigering om du vill ta bort radbrytningar i meningar. Oönskade radbrytningar kan uppstÄ nÀr du kopierar text frÄn en kÀlla och klistrar in det i ett textdokument.

Symbolen Info

Funktionen Autokorrigering fungerar bara om texten formaterats med "Standard"-styckeformatmallen.

1. VÀlj Verktyg - Alternativ för autokorrigering.

2. Kontrollera att Kombinera enradiga stycken lÀngre Àn 50 % Àr markerad under fliken Alternativ. Om du vill Àndra den minsta procentsatsen för radlÀngden dubbelklickar du pÄ alternativet i listan och anger en ny procentsats.

3. Klicka pÄ OK.

4. Markera texten som innehÄller stycketecknen som du vill ta bort.

5. VĂ€lj Standard i rutan AnvĂ€nd mall pĂ„ verktygsraden “Formatering”.

6. Choose Tools - AutoCorrect - Apply.