Kombinera numrerade listor

Du kan kombinera numrerade listor till en enda sammanhÀngande numrerad lista.

SÄ hÀr kombinerar du sammanhÀngande numrerade listor

1. Markera alla stycken i listorna.

2. Klicka tvÄ gÄnger pÄ ikonen Numrering pÄ/av pÄ verktygsraden Formatering.

SÄ hÀr skapar du en numrerad lista av icke-sammanhÀngande stycken

1. HÄll ned Ctrl och dra en markering i det första numrerade stycket. Du behöver bara markera ett tecken.

2. FortsÀtt att hÄlla ned Ctrl och dra en markering i alla numrerade stycken i de listor som ska kombineras.

3. Klicka tvÄ gÄnger pÄ ikonen Numrering pÄ/av pÄ verktygsraden Formatering.

Numrering och numreringsformatmall

LÀgga till punktuppstÀllning

LĂ€gga till numrering

StÀnga av punktuppstÀllningstecken för enskilda stycken

AnvÀnda bildtexter

Definiera nummersekvenser