Mail Merge Wizard - Select starting document

Specify the document that you want to use as a base for the mail merge document.

AnvÀnd aktuellt dokument

AnvÀnder aktuellt Writer dokument som grund för det kopplade dokumentet.

Skapa ett nytt dokument

Skapar ett nytt Writer dokument som ska anvÀndas vid en kopplad utskrift.

Börja med befintligt dokument

VÀlj ett befintligt Writer dokument som ska anvÀndas som grund för ett kopplat dokument.

VĂ€lj ut

Lokalisera det Writer-dokument som du vill anvĂ€nda, och klicka pĂ„ Öppna.

Börja frÄn mall

Markera den mall som du vill skapa det kopplade dokumentet med.

VĂ€lj ut

Opens a template selector dialog.

Börja med ett nyligen sparat startdokument

UtgÄ frÄn ett befintligt kopplat dokument nÀr du skapar ett nytt.

Markera dokumentet.

Next step: Mail Merge Wizard - Select document type