Mallar

Du kan tilldela olika styckeformatmallar för att ändra förteckningsrubriker, skiljetecken och förteckningsposter. Du kan också ändra styckeformatmallar i den här dialogrutan.

Så här använder du det här kommandot...

Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography - Styles tab

Tilldelning

Nivåer

Välj den förteckningsnivå vars formatering du vill ändra.

Styckeformatmallar

Välj den styckeformatmall som du vill använda i den markerade förteckningsnivån, och klicka sedan på knappen Tilldela.

<

Formaterar den markerade förteckningsnivån med den markerade styckeformatmallen.

Standard

Återställer formateringen på den markerade nivån till styckeformatmallen "Standard".

Redigera

Öppnar dialogrutan Styckeformatmall där du kan ändra den markerade styckeformatmallen.