Alternativ

LÀgger till kapitelnumret i bildtexten. För att anvÀnda den hÀr funktionen mÄste du tilldela en dispositionsnivÄ i en styckeformatmall, och sedan anvÀnda formatmallen i dokumentets rubriker.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Menyn Infoga - Bildtext... - Alternativ

Snabbmenyn Bildtext... - Alternativ

Numrering kapitelvis

NÀr du lÀgger till kapitelnummer i bildtexten börjar numreringen om nÀr en kapitelrubrik pÄtrÀffas. Om t.ex. den sista figuren i kapitel 1 Àr "Figur 1.12", sÄ blir den första figuren i nÀsta kapitel "Figur 2.1".

NivÄ

VÀlj det antal kapitelnivÄer uppifrÄn och nedÄt i kapitlets hierarki som ska tas med i bildtexten.

Skiljetecken

Ange det tecken du vill infoga mellan kapitelnumret och bildnumret.

Kategori och ramformat

Teckenformatmall

Anger teckenformatsmallen.

Överta inramning och skugga

AnvÀnder objektets ram och skuggning till bildtextramen.

LĂ€gga till kapitelnummer till bildtexter

AnvÀnda bildtexter

Chapter Numbering