Övrigt

Öppnar dialogrutan Symboler dĂ€r du kan vĂ€lja en symbol som du anvĂ€nder i formeln.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose Tools - Symbols

PÄ verktygsraden Verktyg klickar du pÄ

Symbol

Symbols

Catalog Dialog

Symbolset

Alla symboler Àr ordnade i symbolset. Markera det symbolset som du vill anvÀnda i listrutan. Den motsvarande symbolgruppen visas i fÀltet nedanför.

NÀr du markerar en symbol visas kommandonamnet under symbollistan och en förstorad version visas i en ruta till höger. Observera att namnet mÄste skrivas exakt som det visas hÀr (skiftlÀgeskÀnsligt) i Kommando-fönstret.

Om du vill infoga en symbol markerar du den i listan och klickar pĂ„ Överta. Kommandonamnet visas i Kommando-fönstret.

Redigera...

Klicka hÀr om du vill öppnadialogrutan Redigera symboler.

Överta

De Àndrade eller markerade vÀrdena börjar gÀlla utan att dialogrutan stÀngs.