Funktioner i LibreOffice Impress

Med LibreOffice Impress kan du skapa professionella presentationer med diagram, ritobjekt, text, multimedia och en rad andra objekt. Om du vill kan du ocksÄ importera och Àndra Microsoft Powerpoint presentationer.

För bildskÀrmspresentationer, animation, diabildsvÀxling och multimedia Àr bara nÄgra av de funktioner du kan anvÀnda för att göra en presentation Ànnu intressantare.

Skapa vektorgrafik

MÄnga av de verktyg som anvÀnds för att skapa vektorgrafik i LibreOffice Draw Àr tillgÀngliga i LibreOffice Impress.

Skapa sidor

LibreOffice Impress innehÄller mallar som du kan anvÀnda för att skapa sidor med ett professionellt utseende.

Du kan ocksÄ anvÀnda ett antal dynamiska effekter pÄ sidan, bl.a. animation och vÀxlingseffekter.

Utveckla presentationer

Flera vyer eller sidor Àr tillgÀngliga nÀr du utformar en presentation. I Bildsortering visas t.ex. en översikt av bilderna i miniatyrformat, medan flygbladssidan innehÄller bÄde bilden och den text du vill dela ut till Ähörarna.

Med LibreOffice Impress kan du ocksÄ stÀlla in tidtagning för en bildskÀrmspresentation.

Publicera presentationer

Du kan publicera sidor pÄ skÀrmen, som flygblad eller som HTML dokument.

Göra presentationer

Med LibreOffice Impress kan du köra en bildskÀrmspresentation automatiskt eller manuellt.