Verktygsraden Disposition

I Dispositionsvyn innehÄller Dispositionsikonraden vanliga redigeringsverktyg. Om du klickar pÄ pilen bredvid en ikon öppnas en ikonrad med ytterligare kommandon.

Zooma

Gör visningen av det aktuella dokumentet större eller mindre. Klicka pÄ pilen bredvid ikonen för att öppna verktygsraden Zooma.

Symbol

Zoom (LibreOffice i dispositions- och diabildsvyn)

Första nivÄn

Döljer alla rubriker pÄ bilderna i bildskÀrmspresentationen utom bildrubrikerna. Dolda rubriker visas med en svart linje framför rubriken. Om du vill visa rubrikerna klickar du pÄ ikonen Alla nivÄer.

Symbol

Första nivÄn

Alla nivÄer

Visar dolda rubriker i bilderna i den aktuella bildskÀrmspresentationen. Om du vill dölja alla rubriker i bildskÀrmspresentationen utom bildrubriker, klickar du pÄ ikonen Första nivÄn.

Symbol

Alla nivÄer

Dölj understycken

Döljer underrubrikerna för en markerad rubrik. Dolda underrubriker visas med en svart linje framför rubriken. Om du vill visa de undre rubriknivÄerna klickar du pÄ ikonen Visa understycken.

Symbol

Dölj understycken

Visa understycken

Visar de dolda underrubrikerna för en markerad rubrik. Om du vill dölja underrubrikerna under en markerad rubrik klickar du pÄ ikonen Dölj understycken.

Symbol

Visa understycken

Formatering av/pÄ

Shows or hides the character formatting of the slide headings. To change the character formatting of a heading, open the Styles window, right-click a style, and then choose Modify.

Symbol

Formatering pÄ/av

Svartvitt

Visar bilderna i svartvitt.

Symbol

Svartvitt

BildskÀrmspresentation

BildskÀrmspresentationen startar.

Icon

BildskÀrmspresentation