Visa en presentation med tidtagning

Med LibreOffice kan du fÄ hjÀlp med att anpassa lÀngden pÄ automatiska diabildsvÀxlingar.

Skapa presentationssidorna, starta presentationen med en sÀrskild ikon och hÄll presentationen som du tÀnker hÄlla den för en riktig publik. NÀr du byter sida sparar LibreOffice visningslÀngden för varje sida sÄ att du kan köra presentationen automatiskt nÀsta gÄng.

SÄ hÀr spelar du in visningslÀngden pÄ sidor

1. Öppna en presentation och vĂ€xla till Bildsortering.

2. Starta presentationen med ikonen BildskÀrmspresentation med tidtagning Ikon pÄ raden Bildvy. Den första sidan visas med ett stoppur lÀngst ned.

3. NÀr det Àr dags att gÄ vidare till nÀsta sida klickar du pÄ stoppuret. Om du vill behÄlla standardinstÀllningen för bilden, klickar du pÄ bilden, men inte pÄ stoppuret. FortsÀtt pÄ samma sÀtt med alla sidor i presentationen.

4. LibreOffice har sparat visningslÀngden för alla bilder. Spara presentationen.

5. If you want the whole presentation to auto-repeat, open the menu Slide Show - Slide Show Settings. Click Loop and repeat after and OK.