Importera HTML-sida till presentation

Du kan importera alla typer av textfiler, inklusive text i HTML dokument till en sida.

SÄ hÀr infogar du text frÄn en fil till en sida:

1. Öppna den sida dĂ€r texten ska infogas och vĂ€lj Infoga - Fil.

2. VĂ€lj "Text" eller "HTML dokument" i listan Filformat.

3. Leta rÀtt pÄ filen med texten som ska lÀggas till och klicka pÄ Infoga.

Om textfilen innehÄller mer text Àn vad som fÄr plats pÄ en sida, kan du dela upp texten pÄ flera sidor.

1. Dubbelklicka i den infogade texten för att byta till redigeringslÀge.

2. Markera all text som inte fÄr plats pÄ bilden och tryck +X.

3. VÀlj Infoga - Bild och tryck pÄ +V.

4. Upprepa steg 1 till 3 tills all text finns pÄ bilder.

Spara en presentation i HTML-format