Infoga

Symbol

Infoga

Öppna verktygsraden Infoga om du vill lĂ€gga till objekt som diagram, tabeller och bilder i ett dokument.

Bild

Symbol

New Page/Slide

Ram

Infogar en flytande ram i det aktuella dokumentet. Ramar anvÀnds i HTML dokument för att visa innehÄllet i en annan fil.

Symbol

Flytande ram

Fil

Infogar en fil i den aktiva sidan. Du kan infoga LibreOffice Draw- eller Impress-filer, eller text frÄn ett HTML-dokument eller en textfil.

Symbol

Fil

Kalkylblad

Infoga en ny tabell till den aktiva bilden eller sidan.

Symbol

Kalkylblad

FrÄn fil

Inserts an image into the current document .

Symbol

Image

Audio or Video

Inserts a video or audio file into your document.

Ljud eller video

Formel

Inserts a formula into the current document.

Symbol

Formel

Diagram

Symbol

Diagram

OLE-objekt

Infoga ett OLE-objekt i det aktuella dokumentet. OLE-objektet infogas som en lÀnk eller som ett inbÀddat objekt.

Symbol

OLE-objekt