Rektanglar

Med verktygsraden Anpassa kan du lÀgga till verktygsraden Rektanglar.

Skapa runda hörn

Rektangel

Ritar en fylld rektangel dÀr du drar i det aktuella dokumentet. Klicka dÀr du vill placera ett hörn av rektangeln och dra till önskad storlek. Du kan rita en kvadrat genom att hÄlla ned Skift medan du drar.

Symbol

Rektangel

Kvadrat

Ritar en fylld kvadrat dÀr du drar i det aktuella dokumentet. Klicka dÀr du vill placera ett hörn av kvadraten och dra till önskad storlek. Du kan rita en rektangel genom att hÄlla ned Skift medan du drar.

Symbol

Kvadrat

Rundad rektangel

Ritar en fylld rundad rektangel dÀr du drar i det aktuella dokumentet. Klicka dÀr du vill placera ett hörn av den rundade rektangeln och dra till önskad storlek. Du kan rita en rundad kvadrat genom att hÄlla ned Skift medan du drar.

Symbol

Rundad rektangel

Rundad kvadrat

Ritar en rundad kvadrat med en fyllning dÀr du drar i det aktuella dokumentet. Klicka dÀr du vill placera ett hörn av den rundade kvadraten och dra till önskad storlek. Du kan rita en rundad rektangel genom att hÄlla ned Skift medan du drar.

Symbol

Rundad kvadrat

Ofylld rektangel

Ritar en tom rektangel dÀr du drar i det aktuella dokumentet. Klicka dÀr du vill placera ett hörn av rektangeln och dra till önskad storlek. Du kan rita en kvadrat genom att hÄlla ned Skift medan du drar.

Symbol

Ofylld rektangel

Ofylld kvadrat

Ritar en tom kvadrat dÀr du drar i det aktuella dokumentet. Klicka dÀr du vill placera ett hörn av kvadraten och dra till önskad storlek. Du kan rita en rektangel genom att hÄlla ned Skift medan du drar.

Symbol

Ofylld kvadrat

Rundad rektangel, ofylld

Ritar en tom rundad rektangel dÀr du drar i det aktuella dokumentet. Klicka dÀr du vill placera ett hörn av den rundade rektangeln och dra till önskad storlek. Du kan rita en rundad kvadrat genom att hÄlla ned Skift medan du drar.

Symbol

Avrundad kvadrat, ofylld

Avrundad kvadrat, ofylld

Ritar en tom rundad kvadrat dÀr du drar i det aktuella dokumentet. Klicka dÀr du vill placera ett hörn av den rundade kvadraten och dra till önskad storlek. Du kan rita en rundad rektangel genom att hÄlla ned Skift medan du drar.

Symbol

Avrundad kvadrat, ofylld