Zooma

Gör visningen av det aktuella dokumentet större eller mindre. Klicka pÄ pilen bredvid ikonen för att öppna verktygsraden Zooma.

Symbol

Zoom

Symbol

Zoom (LibreOffice i dispositions- och diabildsvyn)

Förstora

Visar sidan dubbelt sÄ stort.

Du kan ocksÄ vÀlja verktyget Zooma in och dra med musen runt det omrÄde som du vill förstora.

Symbol

Förstora

Förminska

Visar sidan hÀlften sÄ stort.

Symbol

Förminska

Zoom 100%

Visar bilden med dess verkliga storlek.

Symbol

Zoom 100%

Förra bilden

ÅterstĂ€ller visningen till den senaste anvĂ€nda zoomningsgraden. Du kan ocksĂ„ trycka +Komma(,).

Symbol

Förra bilden

NĂ€sta bild

ÅterstĂ€ller den senaste anvĂ€ndningen av kommandot Förra bilden Du kan ocksĂ„ trycka pĂ„ +Punkt(.).

Symbol

NĂ€sta bild

Entire Page

Visar hela sidan pÄ skÀrmen.

Symbol

Entire Page

Page Width

Visar sidans hela bredd. De översta och understa delarna av sidan kan vara dolda.

Symbol

Page Width

Optimal View

Ändrar visningen sĂ„ att alla objekt pĂ„ sidan visas.

Symbol

Optimal View

Objektzoom

Ändrar visningen sĂ„ att de markerade objekten syns.

Symbol

Objektzoom

Shift

Flyttar bilden i LibreOffice-fönstret. Placera pekaren pÄ bilden och flytta den genom att dra. NÀr du slÀpper upp musen markeras det senast anvÀnda verktyget.

Symbol

Shift