Definiera anpassad presentation

Skapar en anpassad presentation.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

VÀlj Presentation - Anpassad presentation och klicka pÄ Ny.

Skapa en anpassad presentation

VÀlj en sida och klicka pÄ >> eller << för att lÀgga till eller ta bort sidan frÄn listan.

LÀgger till en befintlig bild lÀngst ned i listan Valda bilder. Du mÄste markera en sida i listan Presentationens bilder innan du kan anvÀnda den hÀr knappen.

Tar bort en bild frÄn listan Anpassad presentation. Du mÄste markera en sida i listan Anpassad presentation innan du kan anvÀnda den hÀr knappen.

Namn

Visar namnet pÄ en anpassad presentation. Om du vill kan du ange ett nytt namn.

Presentationens bilder

Visar alla bilderna i den ordning de förekommer i den aktuella presentationen.

Valda bilder

Visar alla bilderna i en anpassad presentation. Om du vill kan du Àndra ordningen i listan genom att dra bilderna uppÄt eller nedÄt.