Framför objektet

Ändrar staplingsordningen genom att flytta det markerade objektet framför ett objekt som du anger. Det markerade objektets placering på skärmen påverkas inte.

Så här använder du det här kommandot...

Menyn Ändra - Placering - Framför objektet (LibreOffice Draw)

Öppna snabbmenyn för ett markerat objekt och välj Placering - Framför objektet

Öppna verktygsraden Placering på verktygsraden Ritverktyg och klicka på:

Symbol

Framför objektet

Markera de objekt som du vill flytta till förgrunden. Högerklicka och välj Placering - Framför objektet och klicka på ett objekt i bilden.